به گزارش خبرگزاری«حوزه» از اصفهان، دکتر محمد مهدی احمدی فراز استاد دانشگاه، در جمع طلاب مدرسه علمیه خواهران حضرت فاطمه معصومه(س) رهنان استان اصفهان، با بیان اینکه سرنوشت هیچ قوم و ملتی تغییر نمیکند، مگر اینکه خواست خودشان باشد، گفت: مسائل دین اسلام کامل است ولی با زمان و مکان مخاطب هماهنگی ندارد.
وی ادامه داد: دین متشکل از سه بخش عقاید، اخلاق و احکام است؛ اعتقادات همان باورها، نگرش ها و افکار انسان است که در اخلاق، رفتار، سلامت، روابط و نتایج حاصل از زندگی نقش اساسی دارد و لی آن توجه نمی شود.
استاد دانشگاه در ادامه افزود: اگر بخواهیم اخلاق جدید و ارتقای سلامتی جدید در زندگی داشته باشیم، باید در حوزه اعتقادات کار کنیم و کار در حوزه اعتقادات بسیار سخت است و خیلی از افراد به سوی حوزه ی اعتقادات نمیروند ولی راه همین است.
وی خاطر نشان کرد: نسل امروز دنبال کارکرد است و بینش می خواهد و این بینش در زندگی او تاثیر می گذارد.
احمدی فراز با اشاره به اینکه تحقیق در حوزه ی دین تا دو دهه ی قبل 200 پژوهش و حدود دهه ی گذشته به 5000 پژوهش رسیده، گفت: در این تحقیقات متوجه شده اند که کارکرد دین بر سلامت تاثیر دارد.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه امروزه همه ی پزشکان و روانشناسان تبلیغ الگوهای دینی را می کنند ولی نه به اسم دین، گفت: امروزه پزشکان و روانشناسان با عنوان های امید درمانی، شکر درمانی اقدام به درمان بیماران می کنند.
وی گفت: امروز افراد در جامعه الگوی دین را می دانند ولی از الگو و راهکار آن استفاده نمی کنند.
احمدی فراز یکی از مهم ترین الگوهای دینی را صبر بیان کرد و با طرح این سؤال که آیا کسانی که کتاب در مورد صبر مطالعه می کنند می توانند آن را در زندگی خود به کار ببرند؟ گفت: صبر در زندگی خیلی کار آمد است ولی بسیاری از افراد به سراغ تکنیک های غربی می روند و آنها را جایگزین تکنیک های دینی می کنند و ما می دانیم که تکنیک ها و آیه های قرآنی صادق هستند.
وی در پایان گفت: درسال 2020 با بحران بیماری افسردگی رو به رو هستیم و افسردگی مانند بیماری سرماخوردگی فراگیر می شود، آسیب ها خود آسیب دیگری به همراه دارد، ولی درمانی برای آنها نیست، دین خود بهترین درمان برای این آسیب ها می باشد و ما از آن غافلیم.